Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول خیریه کوثر رفسنجان گفت: موسسه خیریه کوثر در آبان ماه سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را در راستای کمک و خرید جهیزیه به نیازمندان آغاز کرد .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان؛ محسن اسماعیلی مسئول خیریه کوثر رفسنجان عصردیروز طی نشست خبری در جمع خبرنگاران اظهارداشت: موسسه خیریه کوثر در آبان ماه سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را در راستای کمک و خرید جهیزیه به نیازمندان آغاز کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: این موسسه در راستای اشتغالزایی برای خانم های سرپرست خانوار به کمک خیرین کارگاهی خیاطی با سرمایه ای بالغ بر ۵۰۰ میلیون ریال راه اندازی نمود ۱۲ خانم در این کارگاه در زمینه دوخت لباس مدارس مشغول به فعالیت هستند .

اسماعیلی تصریح کرد: نمایندگی محصولات رضوی را با سرمایه ای بالغ بر ۲ میلیارد ریال به کمک خیرین در سطح شهر از مشهد گرفتیم که  در این راستا برای ده نفر اشتغالزایی شده است .

وی راه اندازی آشپزخانه بزرگ را از دیگر فعالیتهای این خیریه برشمرد و گفت :چندین سال است که این آشپزخانه فعالیت دارد و پخت این آشپزخانه به چندین کارخانه ارسال می شود و در آمد آن صرف امور خیریه می شود .

مسئول خیریه کوثر خاطرنشان کرد: راه اندازی صندوق وام در سال  ۹۰ با کمک خیرین (بدون سود ) باسرمایه اولیه ۱۱ میلیون تومان که با ۱۱ نفر شروع شد که اعضای اصلی این موسسه به ۲۰ رسیده است و ۴۴ نفر هم در کنار این افراد کمک های موردی داشتند ، الان سرمایه این صندوق ۷۵۰ میلیون تومان شده است که در این ۸ سال بالغ بر دو میلیارد تومان وام قرض الحسنه به نیازمندان پرداخت شد ،از سال گذشته وام های یک میلیونی افزایش یافته و به ۴ تا ۵ میلیونی هم رسیده است .

وی عنوان داشت : ۹۰۰ حواله جهیزیه از ۱ تا ۴ قلم وسایل ضروری برای نیازمندان داده شده است که ۸۰ درصد این حواله ها شامل یخچال ،اجاق گاز و فرش بوده است .

اسماعیلی با بیان اینکه هدف ما حفظ کرامت خانواده های نیازمند است اذعان داشت: توزیع دوبار در سال سبد کالا از دیگر فعالیتهای ماست ۱۴۰ خانواده تحت پوشش این موسسه هستند و در طول سال گوشت گرمی که توسط خیرین اهدا می شود بین نیازمندان توزیع می شود .

وی ادامه داد: ساخت سه واحد مسکونی در این چند سال با هزینه ای بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان  و ساخت و بازسازی خانه های برخی خانواده های نیازمند ،کمک به آزادسازی سه زندانی جرائم غیر عمد انجام گرفت .

اسماعیلی بیان داشت :۳۰ کارگاه خانگی کوچک در راستای ایجاد مشاغل خانگی برای زنان سرپرست خانوار ایجاد شده است در سال ۹۶ مطبی راه اندازی شد که ۶ دندان پزشک در این مطب در جهت خدمت رسانی به نیازمندان فعالیت دارند .

وی افزود :در همایش مهرریزان از طرف خانواده مرحوم نخعی زمین اهدا شد که قرار است چندین واحد مسکونی در ان برای زوج هایی که توان کرایه دادن ندارند اهدا شود .

مسئول خیریه کوثر گفت: در سال ۹۷ آبرومندان واقعی را شناسایی کردیم و به مدت ۶ماه یک شب در هفته غذای گرم بین ۳۰۰ نفر نیازمند در شهر توزیع می شود به خانواده هایی کمک می کنیم که ۹۰ درصد آنها در هفته همین یک وعده غذای گرم را دارند .

وی بیان داشت: طبق بررسی های موسسه خیریه به این نتیجه رسیدیم که متکدیان در سطح شهر نیازمند نیستند به آقای ملانوری فرماندار اسبق پیشنهاد طرح جمع آوری دادیم که این طرح به مدت ۵ ماه اجرا شد ۵۰۰ نفر جمع آوری شد ۹۵ درصد غیربومی ومعتاد بودند اما این طرح ناتمام ماند در صدد هستیم این طرح را دوباره راه اندازی کنیم .

اسماعیلی با بیان اینکه متدکیان در سطح شهر هیچ کدام نیازمند واقعی نیستند گفت: از مردم درخواست داریم به این متکدیان کمک نکنند و نیازمندان واقعی را به ما معرفی کنند .

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۰۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش بر مبنای سند تحول بنیادین اداره خواهد شد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رضامراد صحرایی در خطبه‌های پیش از نمازجمعه این هفته تهران با گرامی‌داشت یاد و خاطره امام شهیدان، شهدای انقلاب اسلامی، ۵۰۰۰ معلم شهید و ۳۶۰۰۰ دانش آموز شهید کشور و دانش‌آموزان شهید غزه و گرامی‌داشت یاد و خاطره شهیدان مطهری، رجایی و باهنر، اظهار کرد: معلم جایگاه خطیر و رفیعی در نظام تعلیم و تربیت اسلامی دارد. در ادبیات رهبر معظم انقلاب گفته می‌شود که معلم سازنده زیرساخت سرافرازی کشور است. ایشان درباره معلم می‌فرمایند که معلم کسی است که هویت آینده کشور را معماری می‌کند و به دست او سرمایه انسانی آینده کشور ساخته می‌شود. رهبر معظم انقلاب امسال فرمودند معلمان پرورش دهندگان فضیلت هستند که نشان از جایگاه بزرگ معلمان دارد.

وی ادامه داد: در اینجا لازم می‌دانم از همه کسانی که در یک سال گذشته به آموزش و پرورش در انجام وظایف خود یاری رسانده‌اند، قدردانی و تشکر کنم. آموزش و پرورش در دوره جدید سعی کرده است تا با ایجاد حلقه اتحاد، انسجام، همدلی، همفکری، هماهنگی، همسویی و جلب مشارکت همه دستگاه‌های تاثیرگذار در تعلیم و تربیت، امر مهم تربیت فرزندان را دنبال کند که ائمه جمعه و جماعت یکی از سر حلقه‌های این اتحاد هستند چرا که آنها به مثابه پیران و پدران مردم در دیار خود می‌توانند یاریگر نظام تعلیم و تربیت باشند.

صحرایی با بیان اینکه در سالی که گذشت بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تمرکز کردیم، افزود: خوشنودیم که به اطلاع شما نمازگزاران و مومنین عزیز برسانیم که در اجرای این سند توفیقات چشمگیری حاصل شد. سند تحول بنیادین، نظام تعلیم و تربیت اسلامی را پایه‌گذاری می‌کند و مبنای این سند نظریه تعلیم و تربیت دینی و بومی است و به همین دلیل است که اجرای آن بسیار اهمیت دارد. ما در آینده بر مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و اقداماتی که در این سند بر دوش نظام تعلیم و تربیت کشور قرار دارد، آموزش و پرورش کشور را اداره خواهیم کرد و برای آن نقشه راه طراحی کرده‌ایم که مطابق آن پیش خواهیم رفت.

وزیر آموزش و پرورش گفت: کار مهم دیگری که در آموزش و پرورش طی یک سال اخیر انجام شد، اصلاح فرآیند جذب معلم بود. معلم با جایگاه رفیع و عظیمی که دارد باید با دقت، صحت و خردمندانه انتخاب شود، او باید فردی باشد که ما در واگذاری امانت‌های خود به او اطمینان کامل حاصل کنیم؛ بنابراین در سالی که گذشت تاریخی‌ترین استخدام کشور اتفاق افتاد، نه از این جهت که حدود ۷۰ هزار معلم جدید وارد آموزش و پرورش شد که از لحاظ کمیت بی‌سابقه است چرا که این رقم معادل با رقم جذب در چند وزارتخانه است. آنچه کار ما را متمایز کرد این بود که از لحاظ کیفیت معلمان ویژه‌ای را انتخاب کرده‌ایم. سعی کرده‌ایم گزینش را بسیار دقیق پیاده‌سازی کنیم و افرادی را گزینش کنیم که علاوه بر دانش، عشق و علاقه معلمی داشته باشند. یکی دیگر از ویژگی‌های افراد انتخاب شده این است که امانتداران خوبی برای کشور باشند.

وی ادامه داد: فرزندان این سرزمین ۳۰ سال در دستان معلمان هستند و هر معلمی به طور متوسط در طول خدمت خود هزار دانش آموز را تربیت می‌کند و جریان تربیتی یک جریان پیوسته و مستمر است؛ بنابراین معلم یک کارمند نیست و اساساً کارمند نیست انتخاب او باید با دقت ویژه اتفاق می‌افتاد که چنین نیز، شد.

صحرایی گفت: جنبه دیگر کار این است که دانشگاه فرهنگیان که همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده و از روز نخست شکل‌گیری انقلاب اسلامی مقوله تربیت معلم مورد توجه قرار داشته در چند سال گذشته بیش از هر زمان دیگری مورد توجه بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت وضعیت بهتری نسبت به گذشته داراست، خاطرنشان کرد: البته وضعیت آن با وضع مطلوب فاصله فراوانی دارد. در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۱۰۵ هزار ردیف استخدامی به ما داده شده و دانشگاه فرهنگیان مجدداً افزایش ظرفیت داشته و در هفته گذشته برای اولین بار در تاریخ کشور آزمون اختصاصی‌اش را برگزار کرد.

وی افزود: ما برای جذب ۳۰ هزار دانشجو معلم بالغ بر ۶۰۰ هزار متقاضی در دانشگاه فرهنگیان داشتیم که نشان دهنده اهمیت معلمی در دیدگاه جامعه ماست. در این راستا، کنکور اختصاصی، آزمون جذب اختصاصی و یک معماری جدید برای تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان پایه‌گذاری شده است.

صحرایی با اشاره به اقدامات وزارت آموزش و پرورش در راستای تقویت حوزه پرورشی در مدارس تصریح کرد: کار مهم دیگر ما در سال گذشته تقویت بیش از پیش معاونت پرورشی بود. ما برای هر مدرسه به یک مربی پرورشی نیاز داریم که متأسفانه تعداد بسیار زیادی از مدارس کشور مربی و معاون پرورشی نداشتند. 

وی ادامه داد: آزمون استخدامی جذب مربی پرورشی و تربیت بدنی و مشاور امروز در سراسر کشور برگزار شد و دقایقی پیش به پایان رسید. ۴۰۰ هزار نفر از علاقه‌مندان با یکدیگر رقابت کردند که ۱۹ هزار نفر از آنها در این رشته جذب خواهند شد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در امور پرورشی کار‌های بزرگی انجام گرفت، اظهار کرد: اولین اقدام طرحی به نام «امید، ایمان، خودباوری، خردورزی، نشاط و هویت» که همه کلمات آن برگرفته از بیانات رهبر معظم انقلاب است طراحی شد و بر مبنای آن سامانه‌هایی ایجاد شد و فعالیت‌های پرورشی گسترده در سراسر کشور انجام گرفت.

وی ادامه داد: بیش از ۸ میلیون دانش آموز در این طرح فراگیر شرکت کردند و بیش از ۸ هزار گروه سرود در کشور شکل گرفت. بیش از ۱۳.۵ میلیون نفر روز اردو برگزار کردیم که راهیان پیشرفت، راهیان نور و زیارت اولی‌ها و سایر اردو‌ها از این دسته هستند. امسال نیز نهضت اردویی را دنبال خواهیم کرد. 

صحرایی ضمن اشاره به مراسم اعتکاف سال گذشته و حضور دانش‌آموزان در این مراسم اظهار کرد: اعتکاف سال گذشته یک اعتکاف تاریخی بود که ۴۴۰ هزار دانش آموز در بیش از ۲۸۰۰ مدرسه معتکف شدند و دشمنان ما را که ادعا داشتند نسل جدید همانند نسل گذشته نیستند را ناامید کردند. طبق آمار‌ها ما ۱۲۰ درصد رشد معتکفین در میان دانش آموزان را داشتیم. 

وی افزود: در ماه مبارک رمضان محفل‌های قرآنی دانش آموزی شکوه پیوسته‌ای داشت که ۲۰ هزار محفل در ماه مبارک رمضان برگزار و از خادمان و قهرمانان قرآنی تجلیل شد. همچنین؛ جشن‌های تکلیف نیز برگزار و باشگاه قله‌های فرهنگی و ادبی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شکل گرفت که نشان از عزم این کانون جهت تحول در امور پرورشی و تربیتی است.

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش بر مبنای سند تحول بنیادین اداره خواهد شد
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • دولت جمع‌گرا؛ مبنای اقتصاد دستوری
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • ایجاد اشتغال برای بیش از 7 هزار نفر توسط صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری
  • کمک میلیاردی یک موسسه خیریه به نیازمندان قزوینی
  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد