Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@07:12:08 GMT

مدرسه‌ای که به همت بانوان کارگاه تولیدی شد

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۹۳۳۹

مدرسه‌ای که به همت بانوان کارگاه تولیدی شد

در پی شیوع کرونا ویروس تعدادی از بانوان جهادگر هیات نورالزهرا(س) خرم‌آباد مدرسه امام حسین(ع) این شهرستان که به واسطه کرونا تعطیل شده است را به کارگاه تولید ماسک تبدیل کرده‌اند و روزانه حدود هزار ماسک را بین نیازمندان توزیع می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از طنین یاس، در پی شیوع کرونا ویروس تعدادی از بانوان جهادگر هیات نورالزهرا(س) خرم‌آباد مدرسه امام حسین(ع) این شهرستان که به واسطه کرونا تعطیل شده است را به کارگاه تولید ماسک تبدیل کرده‌اند و روزانه حدود هزار ماسک را بین نیازمندان توزیع می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باشیوع کرونا اقشار مختلف تلاش کردند با استفاده از هر نوع ظرفیت و توانایی که دارند برای مهار این ویروس منحوس پای کار بیایند.
در این راستا بانوان که به مانند دوران دفاع مقدس که پشتیبان رزمندگان بودند این بار نیز با حضور در عرصه‌های مختلف در حال تلاش برای مبارزه با این ویروس منحوس و جلوگیری از شیوع آن هستند.
بر همین راستا تعدادی از بانوان جهادی هیات نورالزهرا خرم‌آباد با کمک موسسه راهیان کوثر به فکر افتادند تا مدرسه امام حسین(ع) را که این روزها تعطیل است به کارگاه تولید ماسک تبدیل کنند.
بانوان جهادگر در این کارگاه روزانه تعداد زیادی ماسک استاندارد تولید می‌کنند تا بین نیازمندان توزیع شود.
به منظور آگاهی از فعالیت مدرسه امام حسین که فضای خود را به تولید ماسک اختصاص داده با مدیرعامل موسسه راهیان کوثر سپاه حضرت ابوالفضل (ع) گفت‌وگوی کوتاهی انجام داده‌ایم که در ادامه می‌خوانید.
مدیرعامل موسسه راهیان کوثر سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان در رابطه با تولید ماسک در مدرسه امام حسین (ع) کوی امام رضا گفت: حدود ۲۴ روز پیش با همکاری هیات نورالزهرا کوی امام رضا کار تولید ماسک را در مدرسه آغاز کرده‌ایم که امیدواریم مدارس دیگر نیز از این رویه پیروی کنند.
استفاده از فضای مدرسه برای تولید ماسک
علی پناه سیفی افزود: حدود ۱۰ نفر از بانوان هیات روزانه بین ۷۰۰ تا هزار ماسک تولید می‌کنند که بین خانواده‌های نیازمند توزیع می‌شود.
وی عنوان کرد: با شیوع کرونا هر کس به طریقی اقدام به کمک رسانی و ارائه خدمت کرد ما هم به این نتیجه رسیدیم که از فضای مدرسه برای تولید ماسک و دیگر خدمات استفاده کنیم.
مدیرعامل موسسه راهیان کوثر سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان اظهار کرد: یکی از مدارس فعال خر‌م‌آباد وابسته به راهیان کوثر مدرسه ابتدایی امام حسین (ع) بود که در جوار مسجد ثامن الحجج قرار داشت و همین امر موجب شد ما برای تولید ماسک از آن استفاده کنیم.
سیفی تاکید کرد:‌‌ موضوع دیگر اینکه نام دیگر مدرسه امام حسین (ع) مدرسه در مسجد است.
وی گفت: پس از مطرح شدن تولید ماسک در مدرسه جمعی از خیرین که با مدیر و معلمان مدرسه در ارتباط بودند اقدام به تهیه پارچه و دیگر وسایل مورد نیاز کردند، البته چرخ مورد نیاز توسط خود هیات تامین شد.
نهادینه شدن فرهنگ‌ خدمت به مردم
مدیرعامل موسسه راهیان کوثر سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در ادامه با بیان اینکه تنها وظیفه مدارس آموزش نیست، تاکید کرد: از مهمترین وظایف و رسالت مدارس تربیت و پرورش است، اقداماتی مانند همین تولید ماسک خود نقش مهمی در نهادینه شدن فرهنگ خدمت به مردم بین دانش‌آموزان و والدین دارد.
سیفی ادامه داد: ماسک‌های تولید شده همراه با اقلام بهداشتی میان خانواده‌های نیازمند توزیع می‌شود.
وی تاکید کرد: تا زمانی که نیاز باشد تولید ماسک را در این مدرسه ادامه خواهیم داد، علاوه بر این در صدد هستیم کالاهای دیگر را هم اضافه کنیم که برای تحقق آن نیازمند ورود خیرین هستیم.
مدیرعامل موسسه راهیان کوثر سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان بیان کرد: تمام فعالیت‌ها و درآمدهای موسسه در قرار گاه شهید سلیمانی سپاه متمرکز و سپس بین مردم توزیع می‌شود.

سیفی گفت: موسسه راهیان کوثر در مدارس وابسته به خود علاوه بر مباحث آموزشی از طریق سامانه مباحث مشاوره‌ی را به خانواده‌های دانش آموزان مطرح می‌کند، در واقع درون خانواده‌ها هستیم.
به مردم ادای دین می‌کنیم
سیفی تأکید کرد: ما از هرفرصتی برای خدمت به مردم باید استفاده کنیم حالا این کمک می‌تواند مادی باشد یا معنوی و در موسسه کوثر این موضوع مد نظر مدیران مدارس قرار دارد.
وی افزود: یکی دیگر از اهداف موسسه راهیان کوثر ثبت نام دانش‌آموزان ‌کم بضاعت است با اینکه این مدارس غیر انتفاعی هستند اما ما در قید و بند میزان شهریه و درآمدزایی نیستیم.
مدیرعامل موسسه راهیان کوثر سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: با عنایت سردار کشکولی سالیانه بین سی تا چهل میلیون تومان سوبسید به این مدارس پرداخت می‌شود، زیرا به دنبال این هستیم که پایگاه مستحکم مردمی ایجاد کنیم.
سیفی در پایان صحبت‌های خود تاکید کرد: ما باید با همه توان و ظرفیت خدمات بیشتری به مردم ارائه کنیم زیرا ما به آنها ادای دین می‌کنیم.
انتهای پیام/ا

منبع: دانا

کلیدواژه: مدرسه امام حسین کارگاه تولید شیوع کرونا تولید ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۹۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با فعالیت کارگران معنا و مفهوم می‌یابد

به گزارش جام جم آنلاین همدان، علی اصغر غفاری آثار همزمان با روز جهانی کارگر با حضور در کارخانه بینا رزن، اظهار داشت: کارگران در تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، نقش به سزایی دارند.

فرماندار رزن در آیین تجلیل از کارگران با اشاره به نامگذاری سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم توسط مقام معظم رهبری اظهار داشت: کارگران در همه حوزه‌ها تأثیرگذارند و چرخه تولید جامعه دست این قشر زحمتکش است.

وی با قدردانی از کارگران و تبریک هفته کار و کارگر افزود: محور تحقق شعار سال کارگران سخت‌کوش واحدهای صنعتی و تولیدی هستند و رسیدگی به مطالبات قشر را جزو برنامه‌ محوری خود می‌دانیم.

غفاری‌آثار افزود: پویایی تولید به دست‌های توانمند و زحمت کش کارگران گره خورده و موتور محرکه اقتصاد هر جامعه‌ای را کارگران تشکیل می‌دهند.

فرماندار رزن در راستای پیگیری و تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با حضور در واحد تولیدی بینا رزن تولید کننده مواد غذایی، از این شرکت بازدید کرد و در این بازدید مسائل و مشکلات این مجموعه صنعتی و تولیدی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیات لازم جهت افزایش بهره وری و رفع موانع تولید اتخاذ شد.

گفتنی است؛ این واحد تولیدی در طرح توسعه ای خود در دولت سیزدهم با دریافت غریب به ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات، ۱۷۰۰۰ متر مربع سوله ساخته است که تا دو ماه آینده فاز اول توسعه با اشتغال ۲۰ نفر به بهره برداری خواهد رسید

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • تقدیر از کارگران یک مجموعه تولیدی در خوشاب توسط امام جمعه شهرستان
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • جهش تولید با فعالیت کارگران معنا و مفهوم می‌یابد
  • معلم خلاق، دانش‌آموز هنر آفرین
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • کدام بانوان گیلانی نخستین مدارس دخترانه را تاسیس کردند؟
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص