Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - بازرس کل استان یزد با ارائه مطالبی به توضیح در ارتباط با تخلفات موسسه کوثر که منجر به تغییر هیئت مدیره شد و علت مخالفت استاندار وقت یزد با ورود سازمان بازرسی به این پرونده پرداخت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  یزد‌، حجت‌الاسلام والمسلمین اکبر طالبی در نشست خبری که به مناسبت هفته قوه قضائیه برگزار شد اظهار داشت: با توجه به قانون پرداخت حقوق دولتی معادن، در سال قبل سازمان بازرسی به نحوه بررسی صورت گرفته در حقوق دولتی اقدام کرده و بیش از 210 میلیارد تومان اشتباه انجام شده را شناسایی و از سوی معادن پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این بررسی به صورت مستقیم توسط سازمان بازرسی انجام شد گفت: در ارتباط با مابقی معادن هم اشتباهات صورت گرفته توسط معادن در نحوه محاسبه حقوق دولتی و نحوه صحیح انجام آن به صورت مکتوب به سازمان صمت ارائه شد و این سازمان مکلف به ارائه گزارش در ارتباط با بررسی های انجام شده از سایر معادن استان است.

بازرس کل استان یزد خاطرنشان کرد: بازپس‌گیری حدود 70 هکتار از اراضی دولتی از موسسه‌ای که چندین سال کاری روی زمین‌ها انجام نداده بود و طبق قانون باید پس گرفته می‌شد یکی دیگر از اقداماتی است که در طول سال گذشته انجام شده است.

طالبی ادامه داد: 30 میلیرارد تومان وصول مطالبات تامین اجتماعی از کارگاه‌های مشمول، شناسایی 72 میلیارد اجور معوقه زمین‌های واگذار شده و دریافت آن، شناسایی یک میلیون و 160 هزار متر مربع از اراضی ملی که طرح‌های اجرایی مصوب بر روی آن انجام نگرفته که بخشی از آن از ید مجریان قانونی خلق یا اقدام قانونی انجام شد هم از دیگر اقدامات در این حوزه است.

رئیس سازمان بازرسی: ایمن‌سازی واکسن برکت بیش از 90 درصد است/ برخی تخلفات که منجر به ریزش 45 درصدی بورس شداستقرار تیم بازرسی در وزارت بهداشت برای رفع موانع مرتبط با واکسن کرونا

وی خاطرنشان کرد: مصوبه‌ای وجود داشت مبنی بر اینکه واحدهای تولیدی که از سال مشخصی در مناطق محروم تاسیس شده باشند تا 10 سال مشمول مالیات نیستند.

بازرس کل استان یزد با بیان اینکه دولت بر اساس آیین نامه‌ای که خودش صادر کرد این 10 سال را تبدیل به 20 سال کرد گفت: با توجه به اینکه دولت حق تفسیر و تغییر مصوبه مجلس را نداشت سازمان بازرسی به این موضوع ورود کرد و آیین نامه دولت را لغو کرد که البته الان این موضوع در دیوان عالی در حال بررسی است.

طالبی در ارتباط با موسسه کوثر و زمین‌های منطقه کاریزبوم(که در منطقه بین تفت و یزد قرار دارد و یکی از اهداف تشکیل آن انتقال آب به استان یزد بود) با اشاره به اینکه این موسسه یک موسسه غیرتجاری است گفت: یکی از موسسات و اقداماتی که در این موسسه صورت گرفته این بود که دو هزار و 100 هکتار زمین بین یزد و تفت در اختیار آن قرار گیرد و مبلغی هم به عنوان قیمت زمین به دولت پرداخت شده است.

وی تصریح کرد: دریافت این پول به منظور تامین آب استان مطرح بود، از این دو هزار و 100 هکتار، 700 هکتار قطعا به موسسه واگذار و اقدامات قانونی برای انتقال قطعی صورت گرفته است.

بازرس کل استان یزد با تاکید بر اینکه هرجایی پول هنگفت باشد احتمال خطا و فساد وجود دارد گفت: در این دوره اعلام کردیم که باید این موسسه مورد نظارت و بازرسی قرار گیرد ولی با استاندار وقت اختلاف نظر به وجود آمد و استاندار معتقد بود که سازمان بازرسی امکان ورود به این موسسه را ندارد.

طالبی تاکید کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته از مرکز مشخص شد با توجه به اینکه استاندار و مسئولان دولتی عضو هیئت امنای این موسسه هستند سازمان بازرسی می‌تواند به این موضوع ورود کند و پس از ورود مشخص شد که این شرکت مشکلاتی داشته و با تذکر به استاندار وقت، منجر به تغییر هیئت مدیره و انجام بازرسی و نظارت مستمر توسط سازمان بازرسی بر این شرکت شد.

وی تصریح کرد: راجع به دو قطعه 700 هکتار باقی مانده هیچ تصمیمی تاکنون گرفته نشده و علی‌الحساب این زمین‌ها به موسسه کوثر واگذار نشده و با توجه به عدم واگذاری دو عرصه 700 هکتاری باقی مانده به این شرکت، هرگونه دخل و تصرف در آن خلاف قانون است و در صورت وجود سازمان بازرسی با جدیت به آن ورود می‌کند.

بازرس کل استان یزد تصریح کرد: از زمانی که نظارت مستمر سازمان بازرسی در حال انجام است واگذاری‌ها بر اساس مزایده درحال انجام است و تمام اقدامات به مسیر قانونی بازگردانده شده است.

انتهای پیام/781/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ۸ ۴۲ درصد ۳ ۴۶ درصد بازرس کل استان یزد سازمان بازرسی استاندار وقت موسسه کوثر انجام شد زمین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۹۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم بازیان در نشست مشترک با استاندار اردبیل اظهار کرد: در جدیدترین رده‌بندی استان‌ها از نظر مولدسازی استان اردبیل در رده اول این رده‌بندی قرار گرفته است.

وی با تقدیر از تلاش‌های استاندار اردبیل و معاونان استاندار، مدیرکل اقتصادی و امور دارایی استان و کارگروه مولدسازی که توجه ویژه‌ای به موضوع مولدسازی دارند، خاطرنشان کرد: مولدسازی دارایی‌های دولت در استان اردبیل باید با سرعت بیشتری انجام شود.

رییس سازمان خصوصی سازی کشور بیان کرد: در این زمینه سازمان خصوصی‌سازی به ‌واسطه مرکز ملی مولدسازی این سازمان با تمامی قوا در خدمت استان است و باید در تعامل مشترک تا پایان اردیبهشت مشکلات مولدسازی در استان اردبیل به ‌طور کلی از بین برود.

بازیان با اشاره به اینکه در مسیر همکاری سازمان خصوصی‌سازی و استانداری اردبیل باید نکاتی مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: ضروری است تا سرعت ارزش افزایی املاک در استان اردبیل کند نشود و دوم اینکه حضور میدانی سازمان خصوصی‌سازی و استانداری اردبیل در پیشبرد اهداف مولدسازی بیش از پیش حس شود.

پروژه های بزرگ اردبیل از محل مولدسازی تکمیل می شوند

استاندار اردبیل نیز در این نشست در سخنانی اظهار کرد: از محل مولدسازی نسبت به توسعه بزرگراه‌ها و رفع کمبود فضاهای آموزشی و بیمارستانی اردبیل اقدام می کنیم.

سیدحامد عاملی با بیان اینکه هدف از اجرای مطلوب مولدسازی در استان رفع کمبود در فضاهای آموزشی و بیمارستانی و ساخت بزرگراه هاست، خاطرنشان کرد: لازم است با افزایش سرعت فعالیت‌های مرتبط با موضوع مولدسازی در استان اردبیل نتایج تلاش‌ها را در سال جاری مشاهده کنیم.

استاندار اردبیل با تاکید بر افزایش سرعت مولدسازی دارایی‌های دولت در استان اردبیل تصریح کرد: چنانچه مولدسازی به شکل خوبی در استان اردبیل اجرا شود، می‌توانیم فقر فضای آموزشی و کمبود فضای بیمارستانی را مرتفع کرده و ساخت بزرگراه را از این طریق انجام دهیم.

عاملی افزود: لازم است سرعت فعالیت‌های مرتبط با موضوع مولدسازی در استان اردبیل افزایش یابد تا در سال جاری نتایج تلاش‌های انجام‌شده در این زمینه را مشاهده کنیم.

وی با اشاره به اینکه واگذاری فرایندها به استان‌ها باعث افزایش سرعت کارها می‌شود، گفت: با توجه به قرارگیری اردبیل در رده اول مولدسازی کشور هدف ما نه لزوما اول شدن بلکه انجام مولدسازی به بهترین نحو با نتایج خوب است و چنانچه سازمان خصوصی‌سازی در زمینه مولدسازی برنامه‌ای داشته باشد حاضریم این برنامه‌ها را به‌ صورت پایلوت در استان اجرا کنیم.

استاندار اردبیل بیان کرد: سازمان خصوصی‌سازی می‌تواند فرآیندها را به استان‌ها واگذار کند و خود ناظر بر انجام این فرایندها شود چرا که واگذاری و تفویض فرایندها به استان‌ها باعث می‌شود کارها با سرعت بیشتری صورت گیرد و چنانچه این تفویض امور انجام نشود برای دولت عایدی نخواهد داشت.

کد خبر 6094499

دیگر خبرها

  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • پیش‌بینی ورود بیش از ۱۰ میلیون مترمکعب آب به سد کوثر
  • از ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود ۲ مکان باقیمانده که ... | ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم | آخرین وضعیت ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود | چند بازرس مجازند در ایران باشند؟
  • رئیس سازمان انرژی اتمی: ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی
  • تنگنای معیشتی کارگران در سال ۱۴۰۳/ جامعه کارگری مخالف ورود مجلس به موضوع تعیین مزد است
  • از پرونده چای دبش چه خبر؟
  • ورود موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور در معابر