Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده گچساران در مجلس، با اشاره به وضعیت موسسه اقتصادی کوثر، گفت: این موسسه در بنیاد یک مجموعه اقتصادی ناشفاف و عظیم الجثه ای است که فرزندان شهدا و ایثارگران در آن هیچ جایگاهی ندارند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، سید ناصر حسینی پور نماینده گچساران در مجلس در نشست علنی امروز (یکشنبه، 21 شهریور) قوه مقننه و  در موافقت با استعفای سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی نماینده مشهد، گفت: دغدغه نمایندگان معمولا این است که چرا نماینده ای از مجلس خارج می شود این در حالی است که دو همکار ما یک وزیر و یک نفر دیگر شهردار شده است، همچنین براساس ماده 12 قانون اساسنامه رئیس جمهور می تواند رئیس بنیاد شهید را به مقام معظم رهبری معرفی کند و زمانی که حضرت آقا تائید کرد ایشان را به مدت 4 سال منصوب کند لذا با توجه به تائید رهبری با پیشنهاد اولیه، عملا دغدغه و بهانه ای برای ما جهت موافقت با استعفای آقای قاضی زاده باقی نمی ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بی شک با برنامه های تحول خواهی که این عزیز دارد به عنوان نخستین معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید که خود پزشک است می تواند بسیار مثمرثمر باشد چرا که اتفاقا بیشترین دغدغه های ما در بحث بهداشت و درمان است.

نماینده گچساران در مجلس اضافه کرد: آقای قاضی زاده علاوه بر اینکه خود جانباز است زمانی که خراسان یک استان بود معاونت آموزشی و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان را برعهده داشت لذا بر تمامی دغدغه های قشر ایثارگر اشراف دارد و اقدامات بسیاری نیز در این راستا انجام داده است.

وی با بیان اینکه قاضی زاده هاشمی در راستای اهداف رئیس جمهور برنامه دارد، توضیح داد: یکی از برنامه های ایشان گرفتن سهم فرهنگ شهید و شهادت در کتب درسی است چرا که در این سال ها ظلم های بسیاری به این بخش شده است.

حسینی پور اظهار داشت: در بند یک ماده 5 قانون اساسنامه بنیاد شهید مصوب مجلس در سال 77 آمده است؛ بسیج تمامی امکانات نظام و جامعه اسلامی و نهادهای فرهنگی، آموزشی، هنری، اجتماعی و ارتباطات جمعی را به منظور تبیین مفهوم و فلسفه جهاد و ایثار و شهادت ضروری است اما چه اتفاقی افتاد، سال های سال پتروس و ... در کتاب های درسی ما جای دادند همچنین در جریان غرب گرا در تعهد به سند 2030 به نام خشونت زدایی جهادزدایی کردند و درس شهید فهمیده از کتاب ها حذف شد.

نماینده گچساران در مجلس عنوان کرد: همچنین به میزانی که از برداشتن قلب رآکتور اراک خوشحال شدند از برداشتن درس شهید فهمیده از کتاب های درسی خوشحال تر شدند و درس مسجد مسلمانان، ماجرای اشغال فلسطین توسط رژیم کودک کش اسرائیل از کتب درسی برداشته شد.

حسینی پور ادامه داد: در آبان ماه سال 95 ماجرای تصرف سفارت آمریکا را از کتاب های وزارت آموزش و پرورش حذف کردند، همچنین عکس شهید نواب صفوی را از کتاب ها حذف کردند، این ها دغدغه ها و دردهای ما است. همچنین نام شهدا را از خیابان ها پاک کردند اما مملکتی که نام شهدا از خیابان های آن ها پاک شود ملتی بی تاریخ می شوند.

نماینده مردم گچساران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بحث یکسان سازی حقوق شهدا، گفت: رهبری فرمودند یکسان سازی حقوق شهدا کار غلطی است اما مسئولان به نام بازسازی، مدرن سازی کردند همچنین وصیت شهدا را از سر در گلزارها برداشتند و ماجرای تخریب گلزارهای شهدا مسئله ای نیست که از خاطره مادران شهدا که جلوی بولدوزرها ایستاد محو شود.

وی با اشاره به بحث مرجعیت بنیاد شهید، اضافه کرد: امروز بنیاد شهید مرجعیت فرهنگی ندارد و امروز محصولاتی که دیگر نهادهای فرهنگی در این نظام تولید می کنند در حد و قواره نظام جمهوری اسلامی ایران نیست و نهادهای فرهنگی ما در پرورش نظام انقلاب اسلامی مانده اند.

وی با بیان اینکه در برنامه های قاضی زاده هاشمی موضوع الگوسازی نیز آمده است، گفت: متاسفانه ما نتوانستیم الگوهای خود را در تراز نظام انقلاب اسلامی معرفی کنیم.

حسینی پور با اشاره به وضعیت موسسه اقتصادی کوثر، ادامه داد: این موسسه در بنیاد یک مجموعه اقتصادی ناشفاف و عظیم الجثه ای است که فرزندان شهدا و ایثارگران در آن هیچ جایگاهی ندارند قرار است مجموعه اقتصادی برای چه کسانی کار کند؟ به نام ایثارگران اما به کام یک طبقه انحصاری خاص است، همچنین ایشان برنامه تحول خواه دارند در حالی که جانبازهای زیر 25 درصد و رزمندگان هیچ جایگاهی در بنیاد شهید ندارند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس گچساران در مجلس بنیاد شهید کتاب ها قاضی زاده حسینی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۳۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد

ایسنا/مازندران نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: مهم‌تر از شهادت، فرهنگ شهادت است و دشمن از فرهنگ شهادت هراس دارد.

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی امروز در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان مازندران اظهار کرد: بهترین انتقام از دشمن این است که فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده کنیم و جامعه باید به یک جامعه شهید خیز تبدیل شود.

یوسف نوری استاندار مازندران نیز با تاکید بر اینکه نباید خانواده ایثارگر بیکار داشته باشیم، گفت: درصد ایثارگری این عزیزان را باید شرکت‌های دولتی و غیردولتی احساس کنند.

وی با اشاره به اینکه مشکلات شهرستانی باید در شهرستان حل شود و در این جلسات مطرح نشود، افزود: خانواده ایثارگران نباید فاقد مسکن باشند اگر مشکل زمین وجود دارد در سطح شهرستانی پیگیری شود.

استاندار مازندران ذکر کرد: باید از روش‌های نوین برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کرد و همه دستگاه‌های اجرایی باید پای کار باشند.

سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید مازندران نیز با بیان اینکه مصوبات ۱۱ جلسه شورای قبلی انجام شده است، گفت: نخبگان ایثارگر به عنوان پیشگامان این عرصه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: ۵ سرود با محوریت شهدای بومی منطقه در حال آماده سازی است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خاطرنشان کرد: تشکیل دبیرخانه کنگره شهدای «غریب در اسارت» در شهریور ماه برگزار می‌شود.

کهنسال تصریح کرد: ۸۱ درصد از گلزار شهدای مازندران ساماندهی نشدند که مصوب شد اداره کل امور شهری و روستایی حمایت لازم را در ساماندهی گلزار شهدا داشته باشند.

سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا نیز با اشاره به اینکه ۲۲ کمیته برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح استان مازندران داریم، اظهار کرد: ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت فیلم سینمایی اختصاص یافت.

او یادآور شد: نمایش هنری «فصل شیدایی» با بازیگری ۱۰۰ نفر در دو منطقه مازندران برگزار خواهد شد.

فرمانده سپاه کربلا مازندران ذکر کرد: ۱۰ هزار و ۴۰۰ تابلو فرش از شهدای مازندران طراحی شده است که در کنگره شهدای مازندران رونمایی و به خانواده‌ها اهداء می‌شود.

هادی ابراهیمی مدیرکل صدا و سیمای مازندران نیز حفظ راه شهدا را وظیفه همه دانست و گفت: اگر دفاع مقدس را درست روایت کنیم، اثرات آن ماندگار می‌شود.

ابراهیمی افزود: دشمن تلاش کرد تا مجاهدت‌های دوران دفاع مقدس فراموش شود و صدا و سیما به عنوان اثرگذارترین عرصه فرهنگی در راستای ترویج معارف و مفاهیم دفاع مقدس، از هیچ تلاشی دریغ نکرده است.

مدیرکل صدا و سیمای مازندران تاکید کرد: استان مازندران باید به عنوان پایتخت یادواره‌های شهدا نام گذاری شود.

وی با اعلام اینکه در سال گذشته بیش از ۸ هزار برنامه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار کردیم، بیان کرد: بیش از هزار خبر مکتوب در قالب مصاحبه منتشر شد و در رادیو بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ دقیقه برنامه اجرا شد.

مرتضی ساداتی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران نیز با اعلام اینکه طی تفاهم نامه‌ای با بنیاد شهید استان مازندران دوره‌های اموزشی در دو گروه حامیان سلامت(ویژه مراقبین جانبازان) و سالمندیار ( ویژه مراقبین والدین شهدا) توسط این نهاد انقلابی انجام شد، اظهار کرد: این آموزش‌ها با سرفصل‌های فعالیت بدنی، سلامت روان و تغذیه با محوریت سالمندی به مدت ۸ ساعت در روز در شهرستان‌های بهشهر، ساری، بابلسر، محموداباد، نوشهر و تنکابن برگزار شد.

وی افزود: همچنین دوره ویژه پزشکان پایش سلامت بنیاد شهید در دو مرحله با عناوین زخم بستر، خود مراقبتی، اختلالات شنوایی، اختلالات شناختی و اختلالات ادراری به مدت ۸ ساعت در هر روز در شهرستان ساری برگزار شد.

به گفته معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران، مجموع آموزش دیدگان توسط جهاددانشگاهی نزدیک به ۵۰۰ نفر بوده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • شهرستان اشکذر میزبان شهید گمنام
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت + جزییات
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت
  • به زودی دغدغه خانواده شهدا هرمز با احداث گلزار شهدا رفع خواهد شد