Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرعامل موسسه خیریه کوثر رفسنجان با اشاره به پرداخت ۵ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه بدون کارمزد به نیازمندان تحت پوشش این موسسه، گفت: با اولویت شناسایی خانواده های آبرومند نیازمند، ۱۱۰۰ سری جهیزیه تحویل زوج های بی بضاعت شده است.

"محسن اسماعیلی" ۱۱ آبان ماه در نشست خبری به مناسبت دهمین سالگرد تاسیس این موسسه، اظهار کرد: موسسه خیریه کوثر با هدف تامین جهیزیه دختران نیازمند ابتدا با راه اندازی بازارچه در سال ۹۰ شروع به کار کرد و در سال ۹۱ بازارچه دوم با درآمدزایی ۱۵ میلیون تومان برای تهیه جهیزیه دختران نیازمند ادامه فعالیت داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۵ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان وام بدون کارمزد و امتیاز حساب به نیازمندان تحت پوشش پرداخت شده، افزود: در سال ۹۹ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه به نیازمندان پرداخت شده است.

اسماعیلی گفت: کلینیک دندان پزشکی خیریه توسط خانواده خیر حاج حمید شجاعی راه اندازی شد و با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی مجوز تأسیس آن  اخذ و روزانه دو تا سه بیمار  توسط پزشکان خیّر بدون دریافت هزینه پذیرش می شوند.

مدیرعامل موسسه خیریه کوثر رفسنجان تصریح کرد: با اولویت شناسایی خانواده های آبرومند نیازمند، ۱۱۰۰ فقره جهیزیه که ۹۰ درصد جهیزیه ها شامل سه قلم فرش، یخچال و اجاق گاز بوده، تحویل زوج های بی بضاعت شده است.

وی با اشاره به توزیع دو مرتبه سبد کالا بین نیازمندان تحت پوشش، اعتمادسازی خیران برای اهدای گوشت عقیقه و نذری به موسسه و پخت غذای گرم توسط این موسسه خیریه، بیان کرد: ۵۸ نفر در موسسه خیریه کوثر مشغول به فعالیت هستند که ۳۷ نفر در خیاط خانه موسسه، هشت در دفتر موسسه، دو نفر در صندوق قرض الحسنه و ۱۳ نفر هم در شرکت جدیدی که تاسیس شده مشغول به کار شده اند.

احداث دومین کارگاه تولید دستکش های صنعتی در رفسنجان

اسماعیلی در ادامه گفت: با توجه به اینکه سال قبل متوجه شدیم در کل کشور تنها کارگاه تولید دستکش های صنعتی در تهران دایر است، مقدمات راه اندازی این حرفه را در رفسنجان توسط چند خیّر برای زنان سرپرست خانوار فراهم کردیم تا با این کار هم اقتصاد خانوارهای ضعیف و هم نیاز حوزه مشاغل سخت تأمین شود.

وی افزود: استان کرمان دارای معادن زیادی است و یکی از ملزومات حوزه صنایع و معادن دستکش هایی است که با مواد اولیه چرم تولید می شوند و کارگران را از خطرات احتمالی حین کار در مشاغل سخت معدنی و صنعتی نظیر ذوب، مس، فولاد، ریخته گری، آتشنشانی و ... مصون می دارد.

اسماعیلی عنوان کرد: کارگاه تولید دستکش صنعتی با حمایت مجتمع مس سرچشمه رفسنجان و خیریه کوثر در راستای توانمندسازی افراد و اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار راه اندازی شده و قرار است  با کمک خیران و گرفتن مکانی بزرگ تر برای ۸۰ نفر اشتغالزایی شود.

مدیرعامل موسسه خیریه کوثر رفسنجان افزود: در حال حاضر۶۰ چرخ صنعتی در کارگاه خیاطی خیریه فعال است که دستکش‌های موردنیاز مجتمع مس سرچشمه را تولید می‌کنند. این کارگاه ابتدا با تولید۵۰ جفت دستکش شروع به کار کرده که در حال حاضر روزانه ۳۵۰ جفت تولید داریم که با توسعه کارگاه، دستکش‌های موردنیاز سایر صنایع، آتش‌نشانی، برق و… تولید خواهد شد.

اسماعیلی بیان کرد: ۱۷ دور بازارچه برگزار شده که نیمی از آنها همراه با جشن و دعوت از هنرمندان کشوری به شهرستان بوده که ۱۰۰ درصد درآمد این بازارچه ها مربوط به خیریه بود و در کنار آن مزایده و فعالیت های فرهنگی هم برگزار شد.

مدیرعامل خیریه کوثر رفسنجان حمایت از کودکان کار و کودکان بدسرپرست از دیگر فعالیت های خیریه کوثر برشمرد و افزود: پروژه ۴۸ واحدی موسسه خیریه کوثر رفسنجان از جمله پروژه هایی است که با حمایت خیران در حال اجراست در این پروژه چهار بلوک ۱۲ واحدی برای زوج‌های نیازمند ساخته  می‌شود که از یک تا سه سال در اختیارشان قرار می‌گیرد. این مجموعه مسکونی ۵۰۰۰ متر مربع مساحت دارد که ۳۵۰۰ متر آن را خیران اهدا کردند و یک‌هزار و ۵۰۰ متر را خیریه خریداری کرده و در چند فاز اجرا خواهد شد و امیدواریم این واحدهای مسکونی تا هشت ماه آینده آماده شود تا مورد استفاده زوج‌ها قرار گیرد

وی بیان کرد: یکی از اموری که در این موسسه پیگیری می شود شناسایی کودکان کار، کودکان بی سرپرست و بد سرپرست و سپس رسیدگی به آن هاست تا این کودکان هم بتوانند مانند سایر همسن و سالان خود از دوران کودکی لذت ببرند و قربانی فقر، اعتیاد والدین و مسئولیت زندگی نشوند.

اسماعیلی ادامه داد: تعدادی از این کودکان در رفسنجان شناسایی شدند و اطلاعات آن ها در مرکز موسسه خیریه مهرآفرین واقع در تهران ثبت شده و با حمایت هایی از ناحیه این موسسه و خیران موسسه خیریه کوثر رفسنجان، این کودکان جدا شده و د رمراکز پرورشی رفسنجان تحت حمایت هستند.

وی بیان کرد: علاوه بر رسیدگی کودکان، به وضعیت والدین هم رسیدگی می شود و آن ها را به کمپ های ترک اعتیاد فرستاده و حمایت های لازم از لحاظ اعطای بسته مواد عذایی، پوشاک، درمان و ... انجام می شود.

به گزارش ایسنا، جمعی از خبرنگاران رفسنجان در حاشیه این نشست خبری از پروژه های عمرانی و تولیدی موسسه خیریه کوثر رفسنجان نیز بازدید کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها رفسنجان خیریه میلیون تومان راه اندازی تومان وام زوج ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۲۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع

مدیرعامل شرکت توانیر از پرداخت ١٥ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکتهای توزیع نیروی برق کشور از ابتدای اردیبهشت ماه امسال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در گردهمایی سراسری نیروگاههای کشور هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاهها اعلام کرد و گفت: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر طی دو نوبت یکبار 20 هزار میلیارد تومان و یک نوبت هم 30 هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و از ابتدای اردیبهشت نیز جریان پرداخت نقدی به شرکت های تولید کننده برق از طریق بورس دنبال می شود.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر محترم نیرو که باید سهم معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویتها به تولیدکنندگان برق و بخشهای انتقال و توزیع تخصیص می یافت که با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچکتر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکتهای توزیع و تولید برق هستیم تا خود شرکتها در قبال درآمد و هزینه های خود مسوولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکتها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاهها طی یک بازه زمانی ٣ ساله را که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در میان فقرا و نیازمندان کردستانی
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری
  • کمک میلیاردی یک موسسه خیریه به نیازمندان قزوینی