Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرارداد همکاری پژوهشی و دانش بنیان بین دانشگاه تبریز و هلدینگ کشاورزی کوثر که چندی پیش به امضا رسیده بود روز گذشته (چهارشنبه ۱۹ خردادماه) وارد فاز عملیاتی شد.

به گزارش خبرگزاری برنا، امروز سه شنبه هفدهم خرداد ماه ۱۴۰۱ طی نشستی در محل دانشگاه تبریز عملیات اجرایی پروژه های نوآورانه و دانش بنیان با امضای مدیران عامل شرکت سرمایه گذاری کشاورزی کوثر و موسسه توسعه کسب و کار رویش کوثر و ریاست دانشگاه تبریز استارت خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بدو نشست نصراله زاده ریاست دانشگاه تبریز ضمن خوشامدگویی و ابراز خرسندی از شروع همکاری های مشترک با شرکت های اقتصادی وابسته به بنیاد شهید و ایثارگران به تشریح جایگاه و دستاوردهای دانشگاه تبریز پرداخت و اعلام کرد: دانشگاه تبریز در منظومه دانشگاه های کشور و بویژه مرجعیت آزمایشگاه دانشگاه تبریز در امور محیط زیست و صنایع جایگاه برجسته ای دارد و ما این آمادگی را داریم که پس از صنایع دامی و زراعی با سایر بخش های سازمان اقتصادی کوثر نیز همکاری های دانش بنیان داشته باشم.

سپس محمد صادق واعظی مدیرعامل هلدینگ کشاورزی کوثر با اشاره به پیشینه ارزشمند همکاری های پژوهشی با دانشگاه تبریز اظهار داشت: رویکرد ما در چنین قراردادهایی مسأله محور است و ما مترصد شناسایی فرصت های علمی برای ارتقاء فرآیندهای تولیدی و خدماتی و افزایش بهره‌وری در گروه کشاورزی کوثر هستیم.

وی در ادامه با برشماری هفت زمینه کسب و کار در هلدینگ کشاورزی کوثر که در امنیت غذایی کشور مدخلیت دارد، افزود: هلدینگ کشاورزی کوثر از ۱۳ شرکت مرجع تشکیل شده که با فعالیت تخصصی در عرصه های: مرغ گوشتی و تخم گذار، دام سبک و سنگین شیری و گوشتی، پرورش اقسام آبزیان، زراعت و استحصال، تولید و تجهیز کلیه ملزومات گلخانه ای و سایر حوزه ها از جمله تولید و تامین نهاده های دامی و طیوری و بازرگانی داخلی و خارجی حضور چشمگیر و اثرگذار دارد و گره گشایی از طریق یافته های علمی، پژوهشی دانش بنیان در اولویت های ما تعریف شده است.

در ادامه دکتر علی رضا یوزباشی مدیرعامل موسسه توسعه کسب و کار رویش کوثر گفت: موسسه رویش در راستای تحقق مَنویات رهبر معظم انقلاب و پاسداشت شعار سال یعنی “تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین” اقداماتی را در این راستا انجام داده است.

وی با اشاره به سامانه امصاک بیان داشت: در بخش مشاوره مدیریت با تأکید بر تجاری‌سازی فرآیندهای آموزش، توسعه و ارزیابی تلاش کرده تا بر مدار و اکوسیستم اقتصاد دانشی حرکت کند و با برپایی سامانه استعدادیابی مدیران صالح و کارآمد (امصاک) قصد دارد تا فرایند استخدام، ارتقا و توسعه کارکنان را ساماندهی کند. در این گام با هدایت و رهنمودهای مدیرعامل محترم سازمان فرایند استقرار کانون در سازمان اقتصادی کوثر نهادینه شده و همچنان که مستحضر هستید درون‌زا بودن و خود راهبری از جلوه‌های ویژه دانش‌بنیان بودن است، از طرف دیگر موسسه رویش کوثر با تعاملات برون‌سازمانی قصد دارد این تجربه سازمانی را در قالب تجاری‌سازی ایده‌ها به سایر سازمان‌ها عرضه نماید.

وی همچنین افزود؛ در گام بعدی برای توسعه و تقویت چرخه کارآمدی و اثربخشی سازمانی حوزه‌های آموزش، تحقیق و توسعه موردتوجه قرار گرفته است و موسسه در جهت تولید ارزش سازمانی و بازبینی فرآیندهای آموزش سازمان در حال طراحی و اجرای نظام جامع آموزش سازمان است همچنین با تأکید و توجه ویژه مدیرعامل محترم سازمان برای خلق دانش و ایده‌ها بخش R&D سازمان در حال راه‌اندازی است تا بسترها و شرایط لازم برای خلق دانش، بومی‌سازی و بهینه کاوی تجربیات بین‌المللی، پایداری و رقابت‌پذیری ملی و بین‌المللی فراهم شود.

این نشست پس امضای قراردادها و بازدید از مراکز رشد و آزمایشگاه دانشگاه تبریز خاتمه پذیرفت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد رقابت رهبر معظم انقلاب کسب و کار کشاورزی هلدینگ کشاورزی کوثر دانشگاه تبریز دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۷۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی

حمید جهانشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی امروز در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال جاری مصوب شد.

وی افزود: این مطالعه با رویکرد ارتقای زیست بوم کارآفرینی نوآوری و فناوری خراسان جنوبی جلب مشارکت ذینفعان کلیدی و برگزاری بیش از ۴۰ جلسه کارشناسی تدوین شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی گفت: این سند در استان با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی دانشگاه‌ها نهادها ستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی تدوین شده و در این فرآیند تلاش شده مشارکت نمایندگان و تمام گروه‌های ذی نفع جلب شود و در مجموع دعوت از ۹ لایه و ۳۲ بازیگر اصلی زیست بوم صورت گرفته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی افزود: در تدوین سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی فرادست نظیر مطالعات طرح آمایش سرزمینی خراسان جنوبی بررسی و مورد بهره برداری قرار گرفته‌اند.

جهانشاهی تاکید کرد: بر اساس این سند مهم‌ترین ارزش‌های توسعه دانش بنیان استان توجه به اقتدار آفرینی علم و دانش، توجه به امنیت و انسجام ملی، توجه به فرهنگ اسلامی ایرانی و بومی، سهم برتر منابع انسانی و سرمایه اجتماعی، خلاقیت، نوآوری و فناوری علمی، ثروت آفرینی، افزایش رفاه عمومی و افزایش اشتغال به ویژه برای دانش آموختگان دانشگاهی، عدالت محوری در دستیابی با فرصت‌های برابر دانش پایه برای افراد، شرکت‌ها و نهادها، صیانت از محیط زیست، منابع انرژی و آب مبتنی بر حکمرانی دانش و توجه به مزیت‌های نسبی استان همچون توسعه ظرفیت‌های کشاورزی، معدن، مرز و غیره خواهد بود.

به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در این سند ۱۲ هدف بنیادین تدوین شده که عبارتند از توسعه فرهنگ کارآفرینی دانش پایه، بهبود محیط کسب و کار دانش بنیان، تحقق توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش پایدار، فراگیر و عادلانه به نفع همه اقشار جامعه، توسعه سرمایه انسانی، آموزش و مهارت برای پاسخگویی به نیازهای اقتصاد دانش بنیان، توسعه زیرساخت و توزیع خدمات دانش بنیان و تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در سطح استان مبتنی بر آمایش سرزمینی، ارتقای بهره وری و حفاظت از منابع استان با استفاده از نوآوری و فناوری‌های دانش بنیان، تقویت نقش نهاد علم، دانش نوآوری و فناوری در تکمیل زنجیره ارزش استان، شبکه سازی نوآوری، فناوری و کارآفرینی برای توسعه زیست بوم، توسعه بهره برداری از فناوری‌های نوین، توسعه فناوری‌های پرچم دار به منظور رشد و رقابت پذیری اقتصاد منطقه‌ای، تقویت بنیان‌های پژوهش در زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی استان و ارتقای سطح سلامت و بهداشت استان با گسترش خدمات و محصولات دانش بنیان است.

کد خبر 6087044

دیگر خبرها

  • پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • نخبگان جوان برای افزایش قدرت رقابت محصولات تولیدی استان هرمزگان وارد میدان شوند
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر